Lego Bionicle: het leukste speelgoed van de eeuw…voor even dan

Welk speelgoed vond jij leuk? Ik was gek van Transformers. Dat volgde ik op Sky Channel. Het was makkelijk je favoriete speelgoed te kiezen. Je vond het op televisie, of in de winkel of bij een vriendje. Als een vriendje het had dan wist ik het eigenlijk al; ik kreeg het niet. Mijn ouders zeiden dan: Dat krijg je niet, want dat is juist leuk om bij Tim te spelen. Er bleven dus nog maar 2 bronnen over om mijn ideeën op te doen.

De boefjes hebben het tegenwoordig er maar lastig mee. Ze worden van zoveel kanten geprikkeld om het leukste speelgoed van de eeuw te kopen. Ze weten het niet meer. Het komt allemaal door Youtube. Ze zien zoveel. En het komt overal vandaan. De Cars autootjes komen uit Engeland. Voor de verjaardag van Joshua kocht ik het speelgoed in Japan! Het magische speelgoed heette ”Tomica Hyper Rescue”. Het speelgoed was zo magisch dat het na drie weken weggetoverd was. Waarschijnlijk achterin een kast.

Joshua kwam zijn laatste speelgoed van de eeuw tegen op Netflix. Via de film Lego Bionicle. Hij zou en moest Bionicles hebben voor de kerst. Eigenlijk wilde hij alleen de gouden Lego Bionicle. Helaas, in Nederland was het niet leverbaar, wel bij mijn vrienden van Amazon. Direct gevonden. Mata Nui, de gouden was speciaal, 400 euro speciaal! Dag Amazon.

Tomica Hyper Rescue
Tomica Hyper Rescue

Mijn laatste hoop dan, Marktplaats. Eigenlijk heb ik het niet zo op Marktplaats. Als ik iets plaats, dan krijg ik vaak biedingen die nergens op slaan. Mensen waarmee ik iets afspreek komen niet opdagen of staan een paar uur later aan de deur. En als ik zelf ergens op bied en ik kom met de aanbieder het bedrag overeen, dan ga ik aan mijzelf twijfelen. Ik word paranoïde. Is de aanbieder wel te vertrouwen? Zijn de gegevens wel juist? En die twee in mijn nek hijgende jongens versterken dat gevoel alleen maar. Papa, heeft de man al gereageerd van de gouden Lego Bionicle?

Gelukkig was de Marktplaats aankoop een succes. Joshua is heel tevreden! Naast Mata Nui heeft hij hele doos vol stukjes om nog meer of grote poppetjes te bouwen. Ik heb een tevreden zoon, tot de volgende prikkel dan. Ik ben benieuwd wat het volgende speelgoed zal zijn en waar het nu weer vandaan komt. Hoe doen jullie dat? En waar komt het speelgoed vandaan?

Chan Kerste

Dit artikel bevat het thema:

Dit artikel bevat de onderwerpen:

Artikelen met dezelfde thema's:

    Er zijn nog geen artikelen met dit thema

Initiatieven met dezelfde thema's:

    Lees Interacties

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *