DaddyCool

regio: Utrecht e.o.

Het is niet wát je overkomt in het leven, maar hoe je ermee omgaat.”

Als trainer, coach, vader en ervaringsdeskundige op het gebied van fertiliteitsuitdagingen heb ik geleerd dat het leven alles behalve maakbaar is en dingen niet altijd lopen zoals gepland of gehoopt.  Dat hoeft niet te betekenen dat we alles maar over ons heen moeten laten komen. Integendeel. Ik help je graag om de regie zelf weer in handen te nemen en sturing te geven aan je eigen vaderlijke koers. Of je nou al een kind hebt of niet…

Voor wie?

Ervaar jij wel eens gevoelens van wanhoop? Voel je je schuldig? Mis je de aansluiting bij vrienden met kinderen? Ik ben er voor een ieder die bereid is om de (onvervulde) kinderwens in de ogen te kijken en te doorvoelen wat er van binnen leeft. Met een open houding en altijd met een vleugje humor. Want als het lukt om door de pijn en verdriet heen te kijken, liggen daarachter vaak waardevolle inzichten verscholen. Ik bied individuele coaching aan mannen met een kinderwens, aan prille vaders en aan stellen in een fertiliteitstraject.

Workshop Daddy Cool

Daarnaast begeleid ik vanuit Daddy Cool Training & Coaching workshops voor mannen die het grote geluk in het vooruitzicht hebben om vader te worden. De workshop bereidt de aanstaande vaders voor op het grote spektakel van de bevalling en de daaropvolgende kraamperiode. Om straks verzekerd en vol zelfvertrouwen je mannetje te kunnen staan.

Ontstaan Daddy Cool Training & Coaching

In de periode dat mijn wens om een gezin te stichten steeds groter werd, bleek al snel dat dit voor mij en mijn vrouw geen makkelijke weg zou worden. 6 jaar lang schommelden we tussen hoop en wanhoop, werden we overspoeld met teleurstellingen, reden we van het ene ziekenhuisbezoek naar het andere, gingen we op vakantie om het verdriet te verwerken en vloeiden de emoties van vertrouwen naar moedeloosheid en weer terug. Na diverse intensieve behandelingen (IUI, IVF en ICSI) werd het ‘harde werken’ beloond en werden we ouders van een prachtige dochter.

Vanuit mijn eigen ervaring in een langdurig fertiliteitstraject en het daaropvolgende prille vaderschap, in combinatie met mijn achtergrond als trainer/coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, ontstond het verlangen om mannen en stellen te helpen, te begeleiden, te motiveren en te inspireren om (samen) verder te komen. Zodoende werd in hetzelfde geboortejaar als mijn dochter ook Daddy Cool Training & Coaching geboren.

Mijn naam is Peter Brandsma (1974), oprichter van en trainer/coach bij Daddy Cool Training & Coaching.

regio: Utrecht e.o.
Dit initiatief werkt o.a. met deze thema's:

Initiatieven met dezelfde thema's: