Doe de vadertest uit ‘Jan wordt vader’! (Het Vaderelftal)

Vandaag was de eerste aflevering van ‘Jan wordt Vader’ van BNNVARA. In deze aflevering deed Jan Versteegh een test om kwaliteiten en valkuilen in zijn aanstaande vaderschap te ontdekken. Deze test heet Het Vaderelftal.

Het Vaderelftal

Het Vaderelftal bestaat uit 11 ‘spelers’ die als team de kracht van je vaderschap bepalen. De onderdelen zijn:

 1. Goede communicator
 2. Grenzensteller
 3. Aanpasser
 4. Rolmodel
 5. Betrokken leraar
 6. Beschermer
 7. Loslater
 8. Stabiele factor
 9. Humorist
 10. Actieveling
 11. Klaar met je eigen verleden

Misschien ben je nieuwsgierig geworden hoe het zit met jouw vaderschap? Via de blog van Jan kun je de test downloaden.

Vul ‘m zelf in (VERSIE PAPA) en laat hem ook invullen door je partner en bijvoorbeeld 1 of 2 vrienden (VERSIE VRIEND). We vinden het leuk als je ons via een reactie even laat weten welke inzichten je eruit hebt gehaald! Veel succes!

Bron: BNNVARA

Marius van Regteren

Marius van Regteren (1971) is de trotse vader van Lisa (2001), Rosanne (2002), Milo (2006) en Jorinde (2008) en getrouwd met Ildri. Naast zijn rol als vader en echtgenoot, werkt hij als coach en begeleider, waarbij hij graag leiders helpt om zichzelf en de mensen om hen heen tot bloei te brengen (zie www.mpoweru.nl). Marius houdt ervan om het leven te ‘bestuderen’ en zijn bewust-zijn en dat van anderen verder te vergroten. In dat kader heeft hij in 2012 VitalDaddy opgezet, de voorloper van de Stichting voor Betrokken Vaderschap / VDRS. Met VDRS wil hij een platform creëren om betrokken, aanwezig vaderschap in Nederland nog nadrukkelijker op de kaart zetten. Zijn motto: investeer in je vaderschap, dat is de beste investering die een vader kan doen!

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *