Eelco Baak, de life coach voor alleenstaande vaders

regio: Den Haag e.o.

Scheiding is voor bijna iedereen een ontwrichtend ‘life event’ dat je wereld behoorlijk op zijn kop kan zetten. Het leidt tot een wirwar van gevoelens zoals boosheid, wrok, schuldgevoel, rouw, verdriet, verwarring en eenzaamheid. Zeg maar, dat de grond onder je voeten wegzakt.  

Soms gaan stellen in goede harmonie uit elkaar, maar vaak wordt er tijdens werk en daarbuiten telefonisch ruzie gemaakt en gaan er overmatig veel emotioneel geladen WhatsApp-berichten heen en weer. En terwijl dat allemaal gebeurt, moeten er veel dingen geregeld worden zoals nieuwe bankrekeningen en verzekeringen, ouderschapsplan, notaris en rechtbank.

Uit eigen ervaring…

Ik heb dat zelf ook meegemaakt. Ik raakte in een isolement en was alleen maar bezig met overleven. Ik zag vrienden minder en sportte haast niet meer. Het plezier in mijn leven was in ieder geval verdwenen en dat had ook een negatief effect om mijn vaderschap, mijn prestaties op werk en mijn kans op een nieuwe partner.

Ik zat in een negatieve spiraal en moest uiteindelijk toegeven dat ik er zelf niet uitkwam. Met behulp van een psycholoog en een coach heb ik mijn leven weer op de rit gekregen. Ik ben nu 8 jaar fulltime alleenstaand vader. Mijn leven is verre van perfect, maar dingen zijn nu wel veel meer in balans. Ik sport veel, heb weer plezier in het leven en het vaderschap en heb weer tijd en energie om aan mijn eigen toekomst te werken.

Life coach voor alleenstaande vaders

Na een tweejarige coachopleiding en diverse specialisaties daarna, coach ik nu zelf 7 jaar. Alles wat ik heb geleerd door ervaring en door mijn opleidingen heb ik gegoten in een duidelijke methodiek waarmee ik alleenstaande vaders begeleid van overleven naar “vaderschap in balans”. Dit doe ik online, of wandelend hier in de duinen bij Den Haag.

Herken je bovenstaand verhaal? Neem nu contact op voor een (online) koffie om te zien wat ik voor je kan betekenen.

regio: Den Haag e.o.
Dit initiatief werkt o.a. met deze thema's:

Initiatieven met dezelfde thema's: