Caveman scheert Zoon

Daddythecaveman is back! Oer, mannelijk, harig en puur als altijd. Daddythecaveman is de oervader, de vader die over zijn gezin waakt, de vader die dagelijks in de kantoorjungle gaat jagen om zijn gezin te voeden, witte onderbroeken draagt en haar laat groeien op donkere plekken.

Daddythecaveman heeft inmiddels een volwassen dochter. Maar ondanks haar volwassen leeftijd verandert dat niets aan het oergevoel van Daddythecaveman. Sterker nog, dochterlief lijkt nu ze volwassen is juist meer adviezen te vragen aan Daddythecaveman.

Het moge duidelijk zijn dat de vitaldaddy’s met jonge dochters zich dus geen zorgen hoeven te maken over het bereiken van de volwassen leeftijd van dochterlief. Ook met volwassen dochters blijft Daddy een Daddy. 18

Band met Dochter

Vaders en dochters blijven toch altijd een bijzonder band houden. Hoewel in de meeste gevallen de Daddy’s bepaalde aspecten van het op voeden en lichamelijke veranderingen tijdens de puberteit van dochterlief aan Vital Mommy overlaten, blijft de verbondenheid van vader en dochter groot. Zeker als dochterlief de oudste is.

Ik hoor u zeggen – de band tussen vader en zoon is ook mooi – en daarin heeft u volkomen gelijk. De vader en zoon band is anders maar even zo mooi. Dagelijks ervaar ik de vader en zoon relatie. Hoe bijzonder deze band kan zijn heb ik recent ervaren.

Male bonding

Ik heb al eens eerder over mijn zoon geschreven. Bijna 15, lang blond haar, sixpack en een postuur waar menig volwassen man jaloers op zou zijn. Met het vorderen van de puberteit komt het onvermijdelijke moment dat het donshaar op de nog jonge bovenlip zorgelijke vormen gaat aannemen. Nou is het niet zo dat we gelijk aan een formaat Johan Derksen hoeven te denken maar de contouren van wat op een beginnend snorretje lijkt, leek mijn zoon bezig te houden. Ik kan mij nog levendig herinneren hoe gênant ik het vond toen mijn vader mij een scheerapparaat overhandigde toen ik vijftien was. Dus heb ik het wat anders aangepakt en mijn zoon aangegeven dat als hij er klaar voor was maar moest aangeven dat er geschoren kon worden.

Caveman scheert Zoon

Recent was het zo ver. Samen besloten we in de badkamer de beharing te lijf te gaan. Zorgvuldig legde ik als echte Caveman uit hoe een scheerapparaat werkt en hoe we te werk moesten gaan. Het moment waarop ik met de tondeuse mijn zoon assisteerde gaf mij een innerlijke gloed en gevoel van een echte caveman-band tussen vader en zoon. Een ervaring die voor maar weinig moeders weggelegd zal zijn. De ervaring was wederzijds merkte ik. De male bonding tussen vader en zoon had een nieuw niveau bereikt. Daddythecaveman en Juniorcaveman, samen scheren voor de spiegel, onbetaalbaar!

Erwin Cammelbeeck

Dit artikel bevat het thema:

Dit artikel bevat de onderwerpen:

Artikelen met dezelfde thema's:

    Er zijn nog geen artikelen met dit thema

Initiatieven met dezelfde thema's:

    Lees Interacties

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *