Kikker opent Linnaeushof

Kikker opent woensdag 8 april officieel het nieuwe speelseizoen van Linnaeushof in Bennebroek, Europa’s grootste en leukste speeltuin. Om 15.00 uur verricht het wereldberoemde karakter van Max Velthuijs de officiële openingshandeling voor het nieuwe speelseizoen dat 25 maart aanstaande al van start gaat. Aansluitend wordt er voorgelezen uit zijn boekjes en kunnen kinderen Kikker de hand schudden en samen met hem op de foto.

Linnaeushof heeft ruim 350 speeltoestellen en attracties. Voor kleine en grote, voor valide en minder valide kinderen. Er zijn kabelbanen, een trampoline- en luchtkussencentrum, waterfietsen, motorskelters, funny-wheels, hobbelfietsen, minigolfbanen en een superglijbaan. Spectaculair zijn het elf meter hoge Piratennest, de negen meter hoge Toffe Toren, het Pioniersdorp, de Zandfabriek, de Wortelberg en waterspeeltuin De Oase.

Linnaeushof

De grootste speeltuin van Europa is behalve een ideaal familiepark ook een geschikte locatie voor verjaardagspartijtjes, groeps- en schoolreizen. En op woensdag 8 april is dus de beurt aan Kikker! Fans, vriendjes en vriendinnetjes van Kikker zijn van harte welkom in de Linnaeushof.

Openingstijden: 25 maart t/m 27 september, 10.00 tot 18 uur
3, 4, 10, 11 en 17 t/m 25 oktober, 10.00 tot 17.00 uur

Raoul van Heese

Dit artikel bevat het thema:

Dit artikel bevat de onderwerpen:

Artikelen met dezelfde thema's:

    Er zijn nog geen artikelen met dit thema

Initiatieven met dezelfde thema's:

    Lees Interacties

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *