LinkedIn Endorsement Father in 2 stappen.

Voor de belangrijkste baan in je leven bestaat géén opleiding.  Nee, het vaderschap leer je al doende en alle mannen die vader worden raken er vroeg of laat bedreven in. Een prestatie van formaat, echter in Nederland helaas ook nog breed miskent. Gelukkig is er hoop, het vaderschap is namelijk aan een sociaal maatschappelijk comeback begonnen. Ja, je mag tegenwoordig weer trots zijn op je vaderschap. Zo trots dat op Vital Daddy ‘de beste vaders van de wereld’ hun authentieke verhalen delen met de rest van de planeet. 

Maar toch niet helemaal. Op LinkedIn staat namelijk de tijd stil! Het grootste online zakelijk netwerk geeft op de competentie ‘vaderschap’ niet thuis. Het vaderschap is niet interessant genoeg in het keuzemenu en kan slechts handmatig ingegeven en bevestigd worden. Wat een flauwekul. En dat terwijl het persoonlijk profiel met maar liefst 50 verschillende Skills&Expertise behangen kan worden. Echter ‘Father’ staat er niet als standaard tussen. Daar gaan wij verandering in brengen!

Skilss&Expertise

Maak van ‘Father’ een volwaardige Skill&Expertise in LinkedIn. Doe mee als ook jij voor je kind(eren) ‘de allerbeste vader van de wereld’ bent. Lees hier hoe je in twee stappen ‘Father’ aanmaakt in je LinkedIn profiel en laat je ‘endorsen’. Omdat ook jij ‘de allerbeste vader van de wereld’ bent.

‘Father’ in je LinkedIn profiel

Stap 1.

Background

  •  Zoek in LinkedIn naar ‘Profile’ en kies voor de optie ‘Edit Profile’
  • Voeg onder ‘Skills&Expertise’ (evt. handmatig) de Skill ‘Father’ toe en…

   

Endorsement

 

 

Stap 2.

  • Vraag je LinkedIn contacten die jouw vaderschap waarderen om een ‘Endorsement’
  • Laat hem of haar naar jouw Skills&Expertise gaan en ‘Father’ bevestigen met een +

 

 

Zo dat staat al een stuk beter in je profiel! En bovenal doet het recht aan de ‘Skill’ waar je het meest trots op mag zijn.  Omdat ook jij ‘de allerbeste vader van de wereld’ bent.

Raoul van Heese

Lees Interacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *