Darth Vader was ook maar een vader

Er zijn tal van boeken geschreven over vader /zoon relaties. Veelal dramatische verhalen over verwachtingen van vaders en idealen van zonen die constant lijken te botsen. Misschien wel het beroemdste verhaal over een moeilijke vader/zoon relatie is die tussen Darth Vader en Luke Skywalker. Wat zou er nu gebeurd zijn als Luke Skywalker wel door zijn vader, Darth Vader, zou zijn opgevoed? Welke Scènes zouden we dan voorgeschoteld hebben gekregen. Laat ik eens een poging wagen:

  

  

4-1

“pap, kun je me een verhaaltje voorlezen?”, “oké, eentje dan, pghhh ghhh, A long time ago in a galaxy far far away pghhh ghhh..”

“Kijk me aan jongen pghhh ghhh  “, “ja maar ik kan je gezicht niet zien pa.”

Darth Vader die zich zorgen maakt over zijn zoon Luke Skywalker: “Ik weet het niet met die jongen pghhh ghhh hij is al twintig maar gaat alleen om met twee robots en een klein oud groen mannetje uit het Degobah System pghhh ghhh ik zie hem nooit met een vrouw.”

darth-vader-vs-luke-skywalker

 

 

 

 

 

 

Luke Skywalker tegen Darth Vader:”Pap, ik vind die prinses Leia wel leuk.”, “Dat is je zus lul pghhh ghhh.”

Luke Skywalker met vader dag:”Hier pap, oplaadbare batterijen voor je lightsaber.”

Darth Vader die thuis komt:”He verdomme, overal hondenharen pghhh ghhh Luke ik heb toch gezegd dat ik geen hond in huis wil pghhh ghhh.”, “sorry pap maar dat is niet van een hond, Chewbacca is vandaag langs geweest.”

Darth Vader die gaat fluiten bij de wedstrijd van zijn zoon:”Lord Vader, gaat u vandaag onze wedstrijd fluiten?”,” ja jongen pghhh ghhh”,”en hoe gaat u dan op dat fluitje blazen?”

“Binnenkort gaan we samen heersen over het keizerrijk jongen pghhh ghhh”, “kweenie pap, ik ga toch liever met Han Solo op een planeet met kleine schattige beertjes rondrennen.”, Hee, je bent toch geen homo hè jongen  pghhh ghhh”.

“He verdomme jongen pghhh ghhh ik had net master Joda aan de lijn, je hebt weer niet opgelet tijdens lightsaber-les.”

“Wat vind je van die nieuwe leraar jongen pghhh ghhh”,”kweenie, vind hem nep, het is net alsof hij steeds een masker op heeft….eh, sorry pap.”

Darth Vader doe mee met de traditionele vader/zoon wedstrijd aan het eind van het seizoen: “goh pap, jij bent snel buitenadem.”

Master_Yoda___Smudge_painting_by_zero_tx

Kun jij nog meer scènes  tussen Darth Vader en zijn zoon Luke Skywalker bedenken? Wij zijn benieuwd. Stuur je scene door naar @vitaldaddy. Als we er genoeg hebben zullen we deze publiceren op vitaldaddy.nl

Erwin Cammelbeeck

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *