VitalDaddy op de Negenmaandenbeurs. Win kaarten!

De Negenmaandenbeurs komt eraan. Om precies te zijn van 25 februari t/m 1 maart 2015. Ja, en? Daar hebben wij vaders toch niks te zoeken? Nou, dit jaar heeft de beurs iets speciaals bedacht. Namelijk een heuse Papadag! En wel op woensdag 25 februari. Nou hebben wij niet zoveel met het begrip ‘Papadag’ (vader ben je 24/7!) maar in dit kader maken we een uitzondering. Een dag speciaal voor de aanstaande vaders dus met allerlei coole dingen voor de aanstaande papa! Nou dan mogen we als VitalDaddy natuurlijk niet ontbreken ;). We hebben zelfs nog een plekje in het programma :). Want met het stimuleren van betrokken vaderschap kun je niet snel genoeg beginnen.

Een wedstrijdje luier verschonen? Of… wie z’n kind het hoogst in de lucht durft te gooien? Wij zullen die newborn daddies wel ’s ff laten zien hoe dat werkt, hahaha!

Als partner van de Negenmaandenbeurs mogen we een aantal gratis toegangskaarten weggeven. Laat hieronder bij de reacties achter wat jouw allergrootste vaderblooper uit de daddyloopbaan is! Liefst met foto ;). Wij verloten de kaarten onder de allergrappigste en openhartigste vaders! Het aantal kaarten is beperkt, dus wees er snel bij.

Oh ja, mama’s, jullie mogen dit eigenlijk niet lezen… maar spoor die vent van je ff aan om een reactie te posten. Dan kunnen jullie gezellig samen gaan op de 25e. Hoe leuk is dat!

CU op de Negenmaandenbeurs! Kom ff bij ons langs voor een praatje, een brandende vraag over vaderschap of treed toe tot ons exclusieve daddy bloggersgilde!

Marius

@marius_mpoweru

Marius van Regteren

Marius van Regteren (1971) is de trotse vader van Lisa (2001), Rosanne (2002), Milo (2006) en Jorinde (2008) en getrouwd met Ildri. Naast zijn rol als vader en echtgenoot, werkt hij als coach en begeleider, waarbij hij graag leiders helpt om zichzelf en de mensen om hen heen tot bloei te brengen (zie www.mpoweru.nl). Marius houdt ervan om het leven te ‘bestuderen’ en zijn bewust-zijn en dat van anderen verder te vergroten. In dat kader heeft hij in 2012 VitalDaddy opgezet, de voorloper van de Stichting voor Betrokken Vaderschap / VDRS. Met VDRS wil hij een platform creëren om betrokken, aanwezig vaderschap in Nederland nog nadrukkelijker op de kaart zetten. Zijn motto: investeer in je vaderschap, dat is de beste investering die een vader kan doen!

Lees Interacties

Trackbacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *