Exclusieve Piet Piraat Filmfeesten

Bij de nieuwe film Piet Piraat en het Zeemonster organiseren Studio 100 en Pathé van zaterdag 31 augustus t/m zondag 22 september exclusieve Piet Piraat Filmfeesten in elf bioscopen. Tickets (12,50 euro) zijn te koop via www.pietpiraatfilm.nl of www.pathe.nl en aan de kassa van de bioscopen.

Bij de Piet Piraat Filmfeesten kijken de fans samen met Piet Piraat naar zijn nieuwe, vierde bioscoopavontuur: Piet Piraat en het Zeemonster. Piet Piraat heeft voor alle aanwezigen een kleine verrassing en geeft antwoord op alle vragen die de kinderen hem stellen.

Wanneer en waar?

za 31 augustus, 11.00 uur: Première Piet Piraat Filmfeest in Pathé Tuschinski, Amsterdam
za 7 september, 10.30 uur: Pathé Schouwburgplein, Rotterdam
zo 8 september, 10.30 uur: Pathé Breda
zo 8 september, 14.15 uur: Pathé Amersfoort
za 14 september, 11.30 uur: Pathé Groningen
zo 15 september, 10.30 uur: Pathé De Kroon, Zwolle
zo 15 september, 14.15 uur: Pathé Rembrandt Arnhem
za 21 september, 10.30 uur: Pathé Maastricht
za 21 september, 14.15 uur: Pathé Eindhoven
zo 22 september, 10.30 uur: Pathé Tilburg
zo 22 september, 14.30 uur: Pathé Buitenhof, Den Haag

Piet Piraat

Het filmavontuur

Piet Piraat droomt ervan lid te worden van de exclusieve Dappere Piraten Club. Daarvoor moet hij wel een zeemonster verslaan. Een lastig karwei. In het havenstadje Comino, waar Piet en zijn bemanning aanmeren, wonen nog maar twee mensen: Maribel en Stella, de zus van Stien Struis. Alle andere inwoners zijn gevlucht vanwege het zeemonster in de baai.
Een zeemonster? Piet wat hem te doen staat: Comino van het zeemonster verlossen zodat hij eindelijk lid kan worden van de Dappere Piraten Club. Maar dan wordt Berend verliefd op Stella en Piet op de mooie Maribel. Bovendien blijkt het zeemonster niet zo echt als iedereen denkt. Zal het Piet en zijn maatjes toch nog lukken Comino te verlossen van alle gevaar?

In Piet Piraat en het Zeemonster spelen de vaste acteurs Peter van de Velde, Anke Helsen, Dirk Bosschaert, Dirk Van Vooren en zijn er gastrollen voor Loes Van den Heuvel, Free Souffriau, Rudy Morren en Henny Huisman. De regisseur is Bart Van Leemputten.

Win 2 vrijkaarten

Pathé en Studio 100 geven bij Vital Daddy 2 vrijkaarten weg voor één van deze exclusieve Piet Piraat Filmfeesten. De winnaar kiest de bioscoop naar zijn keuze.

Wil je winnen? ‘Like’ ons in bovenstaande Facebook box en vul in de ‘comment’ de naam van het havenstadje in waar de film Piet Piraat en het Zeemonster zich afspeelt! Vrijdagochtend 30 augustus om 12 uur trekken wij uit alle inzendingen een gelukkige winnaar.

Raoul van Heese

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *