We gaan voor nul – Unicef actie

“Als vader wil je altijd het allerbeste voor je kinderen. Bij de geringste temperatuurverhoging van je kind sta je als vader al meteen in het weekend met de kleine op de arm bij de huisartsenpost. Die 350 euro eigen risico maakt dan even niet uit en tenslotte kunnen we het ook betalen. Zo werkt het helaas niet in de ontwikkelingslanden. Kindersterfte is daar een groot probleem. Daarom werk ik voor de Unicef actie ‘We gaan voor nul’. Vader pakt zijn verantwoordelijkheid.”

Goede doelen

Tot zo’n vier jaar terug had ik eigenlijk helemaal niks met goede doelen. Totdat ik vanuit mijn functie binnen Cendris te maken kreeg met Unicef. Op een mooie zomeravond mocht ik in de lijn zitten bij Cendris voor de TV-show actie van Unicef waarin iedereen werd opgeroepen om donateur te worden van Unicef. Ik zeg bewust mocht want ik heb het als een voorrecht ervaren. Los van het feit dat er een ongelooflijk goede en gezellige sfeer hing in het contactcenter, gaven de gesprekken met de vele potentiële donateurs die belde mij een enorme energie. Eigenlijk gold dat voor iedereen die deze avond bij Cendris in de lijn zat. Tot dan toe had ik nooit ervaren wat voor een positieve fibe het werken voor een goed doel kon geven. 

we gaan voor nul
Ook Vital Daddy gaat voor nul!

Help mee! We gaan voor nul.

Op 27 juni ga ik voor de vierde keer in de lijn zitten bij Cendris voor de TV-show actie van Unicef. Naast dat het een bijzonder gezellige avond is met gelijkgestemde collega’s hoop ik vooral weer te mogen ervaren wat voor een positief gevoel het geeft om iets te mogen doen voor kinderen die het minder getroffen hebben op deze wereld. Hoe klein mijn bijdrage dan ook is. We gaan voor nul.

Elke dag sterven 19.000 kinderen door oorzaken die makkelijk te voorkomen zijn met een paar euro. Zij hebben niet de luxe van een eigen risico van 350 euro… 

We gaan voor nul!

Wil jij ook iets doen voor kinderen die het minder hebben dan je eigen kinderen?  Ben je bereid om op 27 juni in Leeuwarden ’s avonds van 20:30 tot 23:00 uur bij Cendris voor ‘wij gaan voor nul’ in de lijn te gaan zitten om nieuwe donateurs te gaan noteren? Meld je dan nu aan via marketing.cc@cendris.com onder vermelding van je naam, adres en telefoonnummer. Oh ja, je hoeft geen vader te zijn om je aan te melden. Iedereen is welkom. Wat vind jij van deze actie? Ga jij ook voor nul?

Erwin Cammelbeeck

Lees Interacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *