Papa & Mama V.I.P. dag op 26 april a.s.!

Op 26 april a.s. vindt in Arnhem een evenement plaats speciaal voor (aanstaande) vaders en moeders: de Papa & Mama V.I.P. dag. Het is een dag vol inspiratie, tips en workshops op het gebied van het (aanstaande) vaderschap en moederschap. Het programma is zo opgesteld, dat je samen met je partner een workshop kunt volgen, maar ook afzonderlijk. Gaat je partner bijvoorbeeld naar een workshop over borstvoeding, kom jij lekker bij ons. Want vanuit VitalDaddy verzorgen we de workshop ‘De wondere wereld van Vaderschap’. Hier nemen we je mee in deze wereld vol wonderen….. (en luiers!). Uiteraard alleen voor (aanstaande) papa’s ;).

Het evenement vindt plaats bij Kindergarden in Arnhem. Op deze dag zijn er verschillende rondleidingen kun je kennismaken met hun interessante visie op pedagogisch verantwoorde kinderopvang.

De overall organisatie is in handen van onze partner Hand en Hart. Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie en een overzicht van de workshops. Inschrijven kan eenvoudig door te mailen naar info@hand-en-hart.nl. De bijdrage per workshop is €10,-. Geef even aan dat je via VitalDaddy komt. Van de workshops zijn er 2 rondes. Geef in je mail ook even aan welke tijd je voorkeur heeft.

flyer 26 april def5

We kijken ernaar uit jullie te zien op de 26e!

Groeten!

@marius_mpoweru

Marius van Regteren

Marius van Regteren (1971) is de trotse vader van Lisa (2001), Rosanne (2002), Milo (2006) en Jorinde (2008) en getrouwd met Ildri. Naast zijn rol als vader en echtgenoot, werkt hij als coach en begeleider, waarbij hij graag leiders helpt om zichzelf en de mensen om hen heen tot bloei te brengen (zie www.mpoweru.nl). Marius houdt ervan om het leven te ‘bestuderen’ en zijn bewust-zijn en dat van anderen verder te vergroten. In dat kader heeft hij in 2012 VitalDaddy opgezet, de voorloper van de Stichting voor Betrokken Vaderschap / VDRS. Met VDRS wil hij een platform creëren om betrokken, aanwezig vaderschap in Nederland nog nadrukkelijker op de kaart zetten. Zijn motto: investeer in je vaderschap, dat is de beste investering die een vader kan doen!

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *