Video: Kids VitalDaddy interviewen Freek Vonk

Eerder kon je de foto’s al zien, maar nu ook de video! Onze speciale verslaggevers Aimée en Kayleigh hadden een paar scherpe vragen voor hun held Freek Vonk. Over zijn lievelingsdier, zijn leukste avontuur en natuurlijk over het ’tientje voor de T-Rex’ die Freek naar naar Nederland wil halen.

En daarna mochten alle VitalDaddy kids Freek natuurlijk ontmoeten. Ze gingen met hem op de foto en kregen allemaal een handtekening! Bekijk hier het filmpje!

21 December in het Omniversum Den Haag.

 

Marius van Regteren

Marius van Regteren (1971) is de trotse vader van Lisa (2001), Rosanne (2002), Milo (2006) en Jorinde (2008) en getrouwd met Ildri. Naast zijn rol als vader en echtgenoot, werkt hij als coach en begeleider, waarbij hij graag leiders helpt om zichzelf en de mensen om hen heen tot bloei te brengen (zie www.mpoweru.nl). Marius houdt ervan om het leven te ‘bestuderen’ en zijn bewust-zijn en dat van anderen verder te vergroten. In dat kader heeft hij in 2012 VitalDaddy opgezet, de voorloper van de Stichting voor Betrokken Vaderschap / VDRS. Met VDRS wil hij een platform creëren om betrokken, aanwezig vaderschap in Nederland nog nadrukkelijker op de kaart zetten. Zijn motto: investeer in je vaderschap, dat is de beste investering die een vader kan doen!

Lees Interacties

Trackbacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *