Agenda Papadag Negenmaandenbeurs 25 februari

Nog anderhalve week dan is het zover. Dan start de Negenmaandenbeurs. Met dit jaar een Papadag op 25 februari. Dat juichen wij van VitalDaddy natuurlijk van harte toe. Het is dan in een deel van NL namelijk carnavalsvakantie. Dus Go Daddy Go! En neem je vrouw/gezin/ouders/schoonouders lekker mee. Vinden ze ook leuk!

Maar wat kun je daar dan allemaal doen? Op de papadag zijn er, naast de gebruikelijke zwangerschaps-, baby- en mama-stuff ook allerlei activiteiten speciaal voor papa’s! Even een greep uit het aanbod…

Workshops EHBOB

Wat moet je doen als je vrouw plots gaat bevallen, zonder professionele hulp in de buurt? En wat vooral niet? Wat doe je bijvoorbeeld met de navelstreng of waarom zou jij je T-shirt moeten uittrekken? Dit kom je te weten in deze workshops Eerste Hulp Bij Onverwachte Bevallingen!

Testen Daddy – bikes

Op een speciaal fietsparcours kunnen papa’s lekker scheuren op coole daddy bikes. Fun!

Workshops Zwangerschapsmassage

Hah! Now we’re talking! Aan de bak daddies. In deze workshop leer je hoe je vrouwtje lekker kunt masseren! Handig! 😉

Workshops Hoe help ik mijn vrouw bij de bevalling?

Hoe kun je je vrouw / vriendin steunen in die enorme krachtproef? Wat kun je doen en moet je vooral laten? Inclusief anti-flauwval tips voor vaders!

VitalDaddy film en Vraag maar Raak

Dit jaar de primeur. We zijn met een aantal (hopelijk vital) daddies aanwezig op de beurs! We staan in de buurt van het podium / de catwalk in hal 9. Ook wordt er om 13 uur een film van ons vertoond en worden we geïnterviewd. Kom gezellig langs en stel die brandende vragen over vaderschap aan onze daddies. Schrijf je meteen in voor onze nieuwsbrief of word blogger en ontvang een passend kadootje!

Gratis naar binnen?

Neem hier ff een kijkje en win gratis entree!

Marius van Regteren

Marius van Regteren (1971) is de trotse vader van Lisa (2001), Rosanne (2002), Milo (2006) en Jorinde (2008) en getrouwd met Ildri. Naast zijn rol als vader en echtgenoot, werkt hij als coach en begeleider, waarbij hij graag leiders helpt om zichzelf en de mensen om hen heen tot bloei te brengen (zie www.mpoweru.nl). Marius houdt ervan om het leven te ‘bestuderen’ en zijn bewust-zijn en dat van anderen verder te vergroten. In dat kader heeft hij in 2012 VitalDaddy opgezet, de voorloper van de Stichting voor Betrokken Vaderschap / VDRS. Met VDRS wil hij een platform creëren om betrokken, aanwezig vaderschap in Nederland nog nadrukkelijker op de kaart zetten. Zijn motto: investeer in je vaderschap, dat is de beste investering die een vader kan doen!

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *