Hoe word je de vader die je wilt zijn? (gratis e-book)

Weet je het nog? Daantje de wereldkampioen van Roald Dahl. Een mooi, ontroerend, spannend en grappig boek over Daantje die opgroeit met zijn vader in een woonwagen bij hun benzinepomp. Er is geen moeder. Die is overleden toen Daantje nog heel klein was. Hij kan zich haar niet herinneren. En er is ook niemand die de plaats van die moeder inneemt.  Daantje de wereldkampioen is een boek over hoe een vader zijn kind laat opgroeien. En hoe die vader dat doet is meesterlijk. Daantjes vader sprankelt en daarmee geeft hij zijn zoon een prachtige jeugd. Wat een mooi voorbeeld voor ons, de vaders van nu!

Verstopt in dit spannende en grappige kinderboek zitten de meest praktische vaderlessen verstopt die ik ooit ben tegengekomen. Hoe zorg je dat je meer rust creëert in je drukke gezinsleven? Hoe zorg je ervoor dat je stevig in je schoenen staat als je lastige keuzes moet nemen in het grootbrengen van je kinderen? Hoe breng je meer plezier in je vaderschap?

Het e-book is gratis te downloaden op www.praktijkvader.nl. Lees het en laat vooral weten wat jou inspireert om meer te gaan sprankelen als vader. Want, zoals Roald Dahl zegt:  ‘Aan een alledaagse vader heb je niks!’

Jeroen de Jong

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *