Only100left – Okimono

Zet drie bevlogen gasten bij elkaar en je krijgt een campagne die heel veel mensen gaat aanspreken. Only100left! Van deze awareness campagne gaan we veel meer horen en zien. In de hoofdrol Freek Vonk (tv bioloog), Alex van Hooff (Burgers Zoo) en Gerrit Weeren (Okimono). Aandacht voor dierenbescherming en in het bijzonder voor een aantal bedreigde diersoorten is waar het allemaal om draait.

In den beginne….

Met Okimono ontwerpt Gerrit al een paar jaar ecovriendelijke t-shirts en truien. Eerlijke spullen, geproduceerd met respect voor mens en natuur! Het bijzondere aan zijn t-shirts zijn de artistieke ontwerpen, met een boodschap, en de beperkte oplage van elk ontwerp. Je koopt met de ‘limited edition’ altijd een uniek exemplaar. Een collectors item, speciaal voor jou.

Met het t-shirt ben je dus iemand, niet in de minste plaats omdat de boodschap een deel van jezelf is. Jouw t-shirt zet anderen aan tot nadenken. Wat meer wil je nog in je leven?!

Freek Vonk met het ‘Dicerorhinus Sumatrensis’-shirt.

 Only100left

Gerrit maakt zich zorgen over de bedreigde diersoorten en tikte Alex van Hooff van Burgers Zoo op zijn schouder om aandacht. Met Alex haal je kennis van dieren in huis en leg je een heel netwerk aan ‘idioten’ (Alex’s woorden) bloot. Want die idioten heb je nodig. Idioten, vaak  vrijwilligers, die 24 uur per dag alles op zij zetten voor dat ene doel; de panthera leo (leeuw), de macaca sylvanus (berberaap) of de sumatran rhinoceros (neushoorn). Diersoorten die ernstig worden bedreigd in hun bestaan. Van sommigen leven er minder dan 100 op onze planeet. Zet dat maar op je t-shirt. En zodra de natuur en haar dieren in het geding zijn, raak je het hart van dr. Freek Vonk. Only100left is geboren!

Wat kun jij doen?

Heel simpel, een t-shirt van je smaak kopen en zo dit verhaal vertellen. Van nu af aan jouw verhaal! Elk t-shirt is gelieerd aan een stichting, het bedrag van jouw t-shirt komt hen toe.

Kijk in de shop, aanbod genoeg. En sterker nog, koop je er twee, dan gaat de 2e voor ongeveer de helft van de prijs in je mandje. Leo, Macaca en Rhino rekenen op je!

Noot (20 dec 2014): de bloggert hier loopt wat te hard van stapel. Korting op het 2e shirt geldt voor alle andere t-shirts behalve de ‘Only100left’ t-shirts. Immers, de centjes moeten wel naar de dieren. Dom, dom, dom, had ik kunnen weten ;-).

Baby Dicerorhinus vindt het maar niks bij Alex in de Zoo en wil met Gerrit mee naar huis.

Raoul van Heese

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *