Meester Bart….lachen om kinderuitspraken

Ik heb mijn favoriet al te pakken.

“Meester. Als u ons als uw kinderen ziet, waarom geeft u ons dan nooit zakgeld?”

Hahaha, heerlijke kinderwijsheid, riekt naar meer. En dat doen we dan ook. Meester Bart is een boekje kinderuitspraken opgetekend door een meester ergens in…doet er niet. Deze held had voor de klas van mijn kinders kunnen moeten staan, want van dit soort gasten hebben we er veel te weinig in het onderwijs.

meester bart zelf

Meer over meester Bart en zijn boekje vind je in het koetjes kalfjes interview van RTL365. Daar had moeten staan dat meester Bart met het verwezenlijken van zijn boekje een voorbeeld is voor de talenten in zijn klas. Werk vanuit je hart en wordt je eigen held!

Goed, uiteindelijk gaat het om de kinders en hun onthutsend ontwapende uitspraken. Ik teken er nog een paar op, kunnen we weer lachen;

‘We komen zodadelijk bij het plaatsje Halfweg.’ Leerling: ‘Waar is de andere helft?’

‘Meester, ik denk dat ik iets verkeerds ga zeggen. Maar als je je slecht kunt concentreren, kun je dan ook naar een concentratiekamp?’

Meester, ik moest helemaal naar de andere toiletten. Er stond een briefje met wc verstopt, maar de wc was gewoon waar het altijd is.

Meester, ik heb drie verschillende handschriften. Niet dat u denkt dat ik mijn huiswerk door anderen laat maken.

Een meester van deze tijd heeft natuurlijk zijn eigen Tumbler blog en Facebook pagina. Wil je het hele boekje nu al hebben, dan koop je hier het Meester Bart e-book.

Oh ja… ik lees nu dat meester Bart op een middelbare school in de Bijlmer werkt, weet je dat ook weer.

Goed weekend! 

 

Raoul van Heese

Lees Interacties

Trackbacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *