Papadag? (@daddythecaveman)

Met de invallende dooi komt Daddythecaveman weer uit zijn hol gekropen. Daddy the Caveman is back! De vader die staat voor de oergevoelens van vaders en wars is van metrosexuele modegrillen. Haar groeit ook in een donker hol.

Papadag

Sinds een jaar of acht hoort Daddythecaveman de verontrustende term papadag.  Binnen de metrosexuele onzin van deze tijd staat papadag voor een dag waarop de vader een dag thuis is bij zijn kinderen. De vader is die dag vrij van zijn werk of werkt vanuit huis. Ook zijn kinderen worden geïnstrueerd dat er op specifieke dagen in de week een papadag is. Vaak impliceert de term papadag dat de kinderen extra gepamperd worden.  Papadag. Alleen het woord al.

Abri’s knuffelen

Een echte Caveman Daddy kent geen papadag. Een Caveman Daddy is vanuit zijn oergevoel altijd en overal papa. Als Daddy the Caveman op het toilet zit is hij papa. Als Daddy the Caveman een belangrijke vergadering heeft is hij papa. Als Daddy the Caveman een belangrijke klant aan de telefoon heeft is hij papa. Als Daddy the Caveman zijn kroost op de donder geeft is hij papa. Als Daddy the Caveman ’s nachts abri’s met H&M-posters staat te knuffelen is hij papa. Daddy the Caveman is vanuit zijn oerinstinct altijd papa. Tot ver na zijn dood.

Henny’s

Dus Daddy’s, laat je oergevoel als vader naar boven komen en wees een fulltime papa. En vaders die toch de behoefte hebben aan een term voor papadag noemen we vanaf nu Henny’s; Henny-Huisman-dag.

Volg Daddy the Caveman op twitter: @daddythecaveman

Erwin Cammelbeeck

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *