Review: Wat een pech, mijn naam is weg!

“Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Kyran. Een cadeautje volgt per post met meteen een opdracht erbij.” Dit stond op het felicitatiekaartje van Vital Daddy Marius naar aanleiding van de geboorte van onze jongste zoon. Geen idee wat ik hiervan moest denken, totdat diezelfde middag de postbode een pakje kwam brengen. Op de doos zag ik het logo van Lostmy.name en ik kreeg direct een vermoeden. Al een tijdje had ik op verschillende blogsites en op de Facebookpagina van het bedrijf met wedstrijden meegedaan om een gepersonaliseerd boek voor Liam, mijn oudste, te winnen. Helaas zonder succes. Ik maakte het doosje snel open en vond tot mijn verbazing niet één, maar twee boeken. Eentje voor Liam en eentje voor Kyran.

Speciaal voor VitalDaddy schreef ik een review over deze boeken. Het complete artikel kun je hier lezen.

Maarten Fest

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *