Wie heeft het boek Papa zegt Ja gewonnen?

Wow, wat hebben jullie massaal gereageerd op de winactie van het boek Papa zegt Ja, dat presentator Filemon Wesselink maakte met zijn zus Clarinde. Bijna 70 reacties!! Er zijn blijkbaar nogal wat vaders het liefst overal ja op zouden zeggen! Maar zoals Henny Huisman al eens zong: er kan er maar een de winnaar zijn. Het was ontzettend moeilijk kiezen uit al die hartverwarmende reacties, maar uiteindelijk hebben we gekozen voor het volgende aandoenlijke bericht:

Papa van Fenna

“Lieve papa Hidde, ik ben onwijs blij dat jij mijn papa bent. Jij maakt mij aan het lachen, troost mij, baddert mij, je verzorgt mij, leest mij boekje voor en nog veel meer!! Ik mag helaas nog niet alleen shoppen, omdat ik pas 8 maanden oud ben, maar ik zou je wel graag willen verrassen tijdens je allereerste vaderdag zondag! Misschien win ik dit gave boek wel, dat zou leuk zijn. Dan kunnen we samen nog meer lol hebben X Fenna”

Gefeliciteerd Papa Hidde! We sturen je het boek Papa zegt Ja toe en hopen dat je er samen met je dochter veel plezier aan mag beleven.

Winnaar winactie Papa zegt Ja!

Winacties, inspiratie en meer

Niet gewonnen? Dan hebben we toch goed nieuws. De komende tijd zullen er namelijk met regelmaat weer nieuwe winacties voorbij komen. Hou onze pagina dus goed in de gaten! En er is meer, want op VDRS kan de (aanstaande) vader terecht voor allerlei zaken rondom het vaderschap. Lees bijvoorbeeld eens een paar van onze inspiratieblogs, waarin vaders op geheel eigen wijze hun vaderschap onder woorden brengen. Of haak aan bij een van onze activiteiten.

Wat is VDRS?

VDRS is onderdeel van de Stichting voor Betrokken Vaderschap en hét vaderschapsplatform van Nederland. Het is een plaats voor informatie en inspiratie, zodat jij de beste vader voor je kind kunt zijn. Want betrokken vaders laten hun kinderen floreren. Wees welkom!

Robin van Tilburg

Robin is freelance journalist & tekstschrijver en woont samen met vriendin Loes en dochters Emily (3) en Sophie (0) in het mooie Breda. Vindt zichzelf een Vitale Vader en wil met zijn artikelen anderen inspireren dat ook te zijn. Voor VDRS schrijft Robin over zijn ervaringen met een goede balans tussen werk en privé, actuele thema's en persoonlijke anekdotes over zijn eigen vaderschap. Met twee prachtige meisjes is de inspiratie voor een nieuw blog nooit ver weg.

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *