Vaderdag 2015 Winactie: Fles bier of wijn met een persoonlijk etiket

Bijna is het zover: Op zondag 21 juni 2015 vieren we weer met zijn allen Vaderdag, dé dag waarop alle vaders in het zonnetje worden gezet. Net als vorig jaar geven we ook voor deze editie weer een leuk Vaderdag cadeau weg.

 

Dit jaar in de aanbieding: Een lekkere fles wijn en een fles met een speciaal Belgisch biertje in samenwerking met de cadeauwinkel van Greetz. Het bijzondere van deze geschenken is dat je de etiketten zelf kunt aanpassen. Zo kun je de naam van je vader laten drukken op het etiket, of zelfs een hele foto. Een origineel Vaderdag cadeau dat je bij je vader kan laten thuisbezorgen. Leuk is dat Greetz ook op zondag (dus op Vaderdag zelf) bezorgt voor een extra leuke verrassing op de dag zelf.

Bij de wijnen kun je kiezen voor Merlot, Pinot Noir of Sauvignon Blanc en bij de speciaalbieren voor La Chouffe of Duvel.

wijn en bier met uniek etiket

Meedoen aan de actie?

Wil je kans maken op dit cadeau, dan willen we graag van je weten wat jouw vader je geleerd heeft en wat jij weer doorgeeft aan jouw kinderen. Zijn het zijn oneliners en spreuken, of zijn preken waar je toen een hekel aan had, maar achteraf toch goede raad bevatten? De mooie plekken in de natuur die hij je wees of die borrels in de kroeg met hem? Of gewoon het feit dat je altijd bij hem terechtkon of nog kan als je een vraag hebt of gewoon even je verhaal kwijt wil?

Laat het ons weten: schrijf een kort verhaaltje, liefst met een foto van (jou en) je vader, zet het onder dit bericht of mail het ons via vaderdag@vitaldaddy.nl

Onder alle reacties worden de twee cadeaus eerlijk verloot. De winnaars ontvangen een tegoedcode, zodat zij zelf een fles wijn of fles bier kunnen uitkiezen die de ontvanger het best smaakt. Ook kunnen de winnaars zelf op de website van Greetz het etiket ontwerpen.

En ook al win je niet: wij maken daarnaast een selectie van de beste verhalen en plaatsen die onze site op vaderdag. Als eerbetoon aan je eigen vader…

 

We zijn erg benieuwd naar alle reacties. Meedoen kan tot en met zondag 14 juni. Op maandag 15 juni ontvangen de winnaars een bericht, zodat er nog ruim voldoende tijd is om het cadeau op Vaderdag te laten bezorgen.

 

Niels Meijerink

Uit de strenge winter van '63. Freelancer, zzp-er, zp-er of hoe je het ook wil noemen. Vooral product owner en communicatieadviseur, ervaring met ICT/online dingen. En vader, al ruim 22 jaar ervaring met dat laatste. Inmiddels 3 kinderen, 18, 21 en 22. Daarnaast gek op natuur en koken/bakken. Opgegroeid in Arnhem en omgeving, via Utrecht en het verre Oosten terechtgekomen in de prachtige hanzestad Deventer. Is de online redacteur van dit platform en blogt ook uit ervaring, de dagelijkse praktijk en vanuit de keuken.

Lees Interacties

Reacties

 1. Ik heb veel van mijn vader geleerd, o.a. zijn creativiteit en doorzettingsvermogen. Er is altijd wel een oplossing. Bovenal was mijn vader voor mij een betrokken en aanwezige vader. Ging mee naar het voetbal, vissen, zwemles. Fijn vond ik dat! Dat probeer ik door te geven aan mijn kids. Dat lukt soms, en soms ook niet….

 2. Nu heb ik (de helaas inmiddels niet meer zo unieke) situatie
  van 2 vaders. Deze 2 voorbeeldfiguren kunnen bijna niet meer verschillend zijn
  van elkaar, en toch ook weer op fronten hetzelfde. Bijzonder maar waar.

  Waar een vader vrij autoritair is geweest in mijn opvoeding,
  was de ander dit totaal niet. De ene vader is van de Rust Regelmaat en Reinheid
  (RRR) welbekend bij alle jonge ouders. De ander van “laat me maar weten wanneer je thuis bent.” De een huiskamer voetbalanalist, waarmee ik de wedstrijden van Ajax nog steeds met enige regelmaat (telefonisch) nabespreek, de ander is voetbalcoach van mijn D junioren (zonder al te veel verstand van voetbal) geweest De een is politieagent, de ander hovenier.

  2 verschillende benaderingen maar allebei met hetzelfde doel. Mij op een goede manier afleveren in de wereld.

  Wat ik van beide vaders geleerd heb, is het belang van betrokken zijn bij je kind. Je kinderen ondersteunen in het levent tot ze een volwaardig mens zijn geworden en daarna nog… op verzoek. Ik heb het belang geleerd van los laten en ruimte geven, maar soms ook even het geweten te zijn en de spiegel voorhouden.

  Deze lessen neem ik mee in de opvoeding van mijn zoon.
  “opvoeden is voorleven”

 3. Misschien komt het door de leeftijd, de rust die je als man en vader krijgt waardoor je het leven wat meer van een afstandje gaat beschouwen. Ik zie het nu, ben me er meer van bewust. Meer dan in de eerste 40 jaar van mijn leven. De lessen die in onze collectieve geschiedenis schuilen en de waarde daarvan voor het heden.

  Mijn vader, gepensioneerd geschiedenisleraar en momenteel drukker dan ooit met het gidsen van vooral buitenlandse toeristen door de battlefields van WOII, weet dat als geen ander. In mijn jeugdjaren en juist met onze vakanties waren ik en mijn zus daar het ‘slachtoffer’ van. Daar je denkt bij +25graden lekker aan het strand te kunnen vertoeven, gingen wij in zijn kielzog de zoveelste Franse nederzetting bezoeken. Geen azuurblauw water maar onuitsprekelijke namen van lokale helden met uiteraard de bijbehorende jaartallen. Ouwe meuk zonder betekenis in onze ogen. Kapotte huizen en ruïnes waar je prima een strak voetbalveld of een mooi zwembad had kunnen aanleggen. Maar de “domme” Fransen besloten anders. Elke dag buitenspelen was en is mijn leven. Als tiener dook ik liever met zakmes en stok de natuur in. Nu nog steeds.

  De betekenis van het verleden kwam pas later. Zo’n 40 jaar later. In diverse vormen en gedaanten trekt dit verleden aan mij voorbij en neem ik mijn eigen kids in deze ervaringen mee. Van hun opa zijn ze gelukkig al wat gewend. Zo wonen wij op één van de battlefields, daar waar de Britten 70 jaar terug onze vrijheid hebben veiliggesteld. En spannend voor de kids, de Duitsers lagen aan de andere kant van het spoor…de rest van het verhaal fantaseren ze er zelf bij. Ook op mijn werk genoeg lessen uit het verleden met betekenis voor het heden. Er zit meer waarde in het verleden dan ik aanvankelijk zag.

 4. Er is een keuze gemaakt uit onderstaande inzendingen en de vele die we per mail hebben ontvangen! De winnaars zijn Remco Schilder en Els Schuurmans! A.s. zondag komen de mooiste en beste inzendingen op de site te staan!

Trackbacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *