De Smurfen 2 Film

Puur jeugdsentiment! Een vette glimlach trekt mijn gelaat in een plooi. Heb jaren ademloos naar deze blauwe vriendjes zitten kijken. Vooral de schrikaanjagende Gargamel hield me bezig. Steevast voor de TV, Internet en DVD’s moesten toen nog uitgevonden worden.  En happy me, ze zijn weer terug op het witte doek. Vanaf woensdag 31 juli draait De Smurfen 2 Film in de bioscopen. Tijd voor een hernieuwde kennismaking.
 

De Smurfen 2 Film

Het verhaal. De boze tovenaar Gargamel creëert een paar ondeugende Smurfachtige wezens, de Stouterds, om achter het raadsel van de magische Smurfenkracht te komen. Maar dan blijkt dat alleen een geheime spreuk van de Smurfin de Stouterds in echte Smurfen kan veranderen. Daarom kidnapt Gargamel de Smurfin en ontvoert haar naar Parijs waar hij door miljoenen wordt aanbeden als ’s werelds grootste tovenaar. Grote Smurf, Klungel, Moppersmurf en Hippe Smurf keren terug naar onze tijd om samen met hun mensenvrienden Patrick en Grace de Smurfin te redden. 
 
De Smurfen 2 Film
De Smurfen 2 Film
In de originele versie van de vrolijke en spannende 3D-animatiefilm De Smurfen 2 zijn de stemmen te horen van Katy Perry, Jonathan Winters, Hank Azaria, Anton Yelchin, George Lopez, John Oliver en Christina Ricci. De Nederlandse stemmencast bestaat uit onder anderen Kim-Lian van der Meij, Jack Wouterse, Tygo Gernandt, Johnny Kraaykamp jr., Sacha Visser, Paul Disbergen en Leona Philippo. 
 

Vind een Smurf en win een reis naar Parijs

Een leuke actie van Pathé. Op woensdag 31 juli hebben de blauwe vrienden zich verstopt in Pathé Scheveningen. Bezoekers die een Smurf vinden maken kans op een van de vijf prijspakketten en de hoofdprijs: een dag naar Parijs. Dus ben je helemaal klaar met zon en zee,  stap woensdag 31 juli Pathé Scheveningen binnen (i.p.v. op het strand) en ga op zoek naar de Smurfen. Om teleurstellingen te voorkomen wordt reserveren aangeraden.
 

Raoul van Heese

Lees Interacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *