Vaderschap 52 weken in het jaar

Wauw! Vandaag kwam het VDRS kaartspel binnen. 52 kaarten met inspirerende activiteiten, uitspraken, tips en trucs voor vaders. Ik pakte het kaartspel uit en zag meteen dat er 2 informatiekaartjes bij zaten. Dat is gaaf, want dan kan ik er meteen een geven aan een vriend van mij die net vader is geworden zodat ook hij op de hoogte is van de stichting voor betrokken vaderschap. De kaarten zitten in een mooi doorzichtig plastic doosje dat wel tegen een stootje kan. Dit is heel prettig want mijn jongste (14 maanden) heeft het doosje al te pakken gekregen.

 

Samen met mijn Sean (7 jaar) hebben wij het kaartspel uitgepakt en doorgenomen. Natuurlijk niet alle kaartjes want ik houd wel van een verrassing.
De kaarten zitten mooi op volgorde van thema in het doosje. Dit moest natuurlijk anders, want anders is iedere week hetzelfde, Aldus Sean. We zijn gaan schudden (lees: door elkaar husselen en in de lucht gooien). De kaarten zijn inmiddels lekker door elkaar en de tijd is aangebroken om de eerste kaart te trekken en hier deze week extra aandacht aan te besteden. Op deze kaart stond: Ga vandaag eens extra lang stoeien met je kind(eren). Dat hebben we dus gedaan! Aan het eind moest ik zelf even aan het zuurstof want, wat een conditie hebben die kinderen 😉 Sean gaf aan dat hij het erg leuk vond om te doen en hij wilde meteen al de volgende kaart trekken uit de stapel. Het enthousiasme van die jongen spatte ervan af en ik kon meteen zien dat het een goede keuze was om dit spel aan te schaffen. Vanaf nu trekken wij wekelijks samen een speelkaart. Die kaart staat dan centraal.

Voor € 9,95 excl verzendkosten kun je dit kaartspel al kopen bij de stichting voor betrokken vaderschap via de webshop Ik ben enthousiast en bedacht me later dat dit ook een heel gaaf cadeau is voor verjaardagen en feestdagen. Ik ga er een paar bestellen voor de vaders in mijn omgeving.

 

Robin de Jong

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *