Afspeellijst over vaders en vaderschap

Vorig jaar publiceerden we al deze lijst met bijna 40 prachtige nummers over vaders en vaderschap. Met jullie hulp is de lijst inmiddels gegroeid tot een dikke Top 100! Dankjewel daarvoor!

En we hebben ‘m voor je in Spotify gezet. De lijst bevat voor elk wat wils. Van stevige rock, via lekkere ballads, country, Nederlandstalig, klassiekers en heuse tranentrekkers, naar Franse chansons. Ze hebben één ding gemeen: ze gaan allemaal op één of andere manier over vaderschap. Gezongen door een vader, voor een vader, over een vader.

En misschien juist daardoor zijn het nummers die raken. Het is voelbaar dat het vaderschap iets heel bijzonders is. Voor vaders, maar zeer zeker voor kinderen. Sterk en kwetsbaar tegelijk. Met emotionele pieken en dalen. En dat maakt ze zo mooi.

Mis je nog nummers, heb je vragen of opmerkingen? Laat het achter bij de reacties!

Hieronder de spotify link. Geniet!

Marius

Marius van Regteren

Marius van Regteren (1971) is de trotse vader van Lisa (2001), Rosanne (2002), Milo (2006) en Jorinde (2008) en getrouwd met Ildri. Naast zijn rol als vader en echtgenoot, werkt hij als coach en begeleider, waarbij hij graag leiders helpt om zichzelf en de mensen om hen heen tot bloei te brengen (zie www.mpoweru.nl). Marius houdt ervan om het leven te ‘bestuderen’ en zijn bewust-zijn en dat van anderen verder te vergroten. In dat kader heeft hij in 2012 VitalDaddy opgezet, de voorloper van de Stichting voor Betrokken Vaderschap / VDRS. Met VDRS wil hij een platform creëren om betrokken, aanwezig vaderschap in Nederland nog nadrukkelijker op de kaart zetten. Zijn motto: investeer in je vaderschap, dat is de beste investering die een vader kan doen!

Lees Interacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *